Back to top

Els primers equips de futbol de la ciutat, a l'alça

Fundació Futbol Base Reus i CF Reddis han iniciat el curs 2021-2022 amb bons resultats, situant-se ambdues plantilles a les parts altes de la Segona Catalana.

La Fundació Futbol Base Reus ha recuperat un primer equip de futbol femení a la ciutat després de vint anys. Un sènior que ha nascut amb l'objectiu de donar sortida a les jugadores de la base i per ser un conjunt referent a la demarcació. Tot plegat, conjuntament amb la creació d'una Escoleta, confirma l'aposta de l'entitat pel futbol. De moment el rendiment de l'equip dirigit per Marc Mestres està complint els pronòstics, sent un conjunt sòlid i que se situa a la part capdavantera de la Segona Catalana. Terceres amb 22 punts, a dos del Nàstic i a cinc del Morell, que té un partit més.

L'entrenador roig-i-negre assegura que "estem molt contents, ja que s'estan aconseguint resultats i amb una línia de joc bona". Tot i això, diu que "ens agradaria estar millor perquè vam perdre contra el CD Morell (les líders) a casa". El costat positiu dels resultats té un regust amarg, per les lesions de llarga durada que ha tingut l'equip, conclou Mestres. 

Lideratge pel Reddis

El Reddis ha esdevingut el primer equip de futbol masculí de la ciutat, amb el suport d'un projecte futbolístic de Reus que engloba el club reusenc, la Fundació i la Sempre Reus 1909. Una iniciativa que té com a objectiu recuperar el futbol de nivell a la capital del Baix Camp, amb la Tercera Federació com a repte a curt termini. Amb tots aquests factors, els ulls estan fixats en el rendiment esportiu de l'equip dirigit per Marc Carrasco. Un conjunt que està complint les expectatives, ja que lidera en solitari el seu grup de la Segona Catalana amb 30 punts.

Tot plegat fa que el tècnic valori "positivament" l'inici de curs. Carrasco considera que s'està veient "un equip atrevit i compromès". Aquesta situació fa que l'entrenador subratlli que s'ha de ser "optimistes pel que ve en el futur, perquè són les bases per les quals ha de caminar el projecte".

En l'horitzó s'albira el 2022, un any que podria confirmar la bona feina feta per la Fundació i pel Reddis.

Paraules clau:

Notícies relacionades