Back to top

Els protocols també juguen

La represa de les competicions esportives vénen marcades pels protocols que marquen les federacions de cada disciplina. D'aquesta manera, es vol establir la màxima seguretat a l'hora de tornar a competir.

La distància de seguretat, l'ús de la mascareta o l'afluència de públic a les graderies formaran part de la nova temporada esportiva que va arrancant a poc a poc.

A l'inici de les pretemporades es demanava una distància de seguretat que, en el cas que no es pugui complir, se substituís per la creació de grups estables i permanents que s'estabilitzessin durant els primers 14 dies d'entrenament.

La presència de públic als equipaments serà possible, sempre que hi hagi un registre dels assistents.

Els protocols també juguen

A porta tancada i sense vestidors

En un comunicat, l'Ajuntament de Reus ha decretat que fins al 16 d'octubre, com a mínim, els partits de competició que es disputin a les instal·lacions municipals de la capital del Baix Camp siguin a porta tancada i sense l'ús de vestidors. Precisament, es recomana no utilitzar aquesta part de les instal•lacions esportives, tot i que, pot haver-hi alguna variant.

El Consejo Superior de Deportes ha definit que cada Federació ha de tenir un mecanisme per recuperar possibles partits suspesos al final de temporada i un criteri objectiu per donar la competició resolta: sigui establint un mínim de partits o jornades celebrades o, com a alternativa, la suspensió de la competició.

Paraules clau:

Notícies relacionades