Back to top

Els registres del Reus en les lligues amb catorze equips

L'equip de Jordi Garcia ha quallat la millor fase regular amb aquest format des de l'arribada del tècnic a la banqueta reusenca el curs 2017/2018.

La fase regular de l'OK Lliga del Reus Deportiu Virginias és bona. Els de Jordi Garcia han acabat quarts, una plaça que els hi atorga tres "premis": el factor pista a favor en els quarts de final del play-off, jugar la Lliga Europea del curs vinent i, molt probablement, també la Supercopa. El Reus ha acabat el curs amb cinquanta-dos punts (setze victòries, quatre empats i sis derrotes). I aquest és el millor registre del conjunt roig-i-negre en una OK Lliga de catorze equips sota la batuta de Jordi Garcia.

Tres cursos amb catorze equips

Jordi Garcia ha dirigit per sisena temporada consecutiva el conjunt roig-i-negre. D'aquests cursos, la meitat han estat amb catorze equips a l'OK Lliga, i l'altra meitat amb setze conjunts. Com poden veure, els números mostren una progressió continua

reus deportiu virginias

De fet, des de la implantació de l'OK Lliga el curs 2002/2003, només s'han disputat cinc cursos amb catorze equips. El millor registre del Reus data de la temporada 2010/2011 amb 62 punts, l'any que els roigs-i-negres van guanyar el títol de lliga. Així doncs, números en mà, els 52 punts d'enguany del Reus a l'OK Lliga són el segon millor registre de la història del club amb aquest format de competició.

Paraules clau:

Notícies relacionades