Back to top

Els restauradors cambrilencs, molestos per l'increment de la taxa de la brossa

Amb l'arribada del setembre també s'ha fet el cobrament íntegre de la taxa de la brossa que no ha agradat al conjunt dels restauradors.

Un cop passat l'estiu, els restauradors de Cambrils fan un balanç positiu de la temporada. Enmig d'un context de pandèmia, els mesos de juliol i agost han estat més bons del que s'havia previst en un inici. Així ho manifesten des de l'Associació de Restauradors de Cambrils, que celebren el fet d'haver pogut treballar durant aquest temps d'una manera més intensa del previst. En aquesta línia, des del consistori han tret pit d'aquest fet, titllant el municipi "d'oasi" de la restauració.

Al marge de la temporada, els restauradors s'han endut un gerro d'aigua freda en rebre la taxa d'escombraries, que enguany s'ha incrementat. Per aquest motiu, es mostren molestos, mentre que el consistori es defensa argumentant que es tracta d'un impost que es va aprovar l'any anterior. Arnau Bosch, membre de l'Associació de Restauradors de Cambrils, lamenta que el consistori no hagi tingut en compte que els negocis van haver de tancar durant tres mesos i que aquest cobrament pot ser un cop dur per als empresaris. El portaveu de Promoció Econòmica Oliver Klein reitera que aquest impost es va aprovar en la seva totalitat el novembre de l'any passat, però insisteix que s'estan duent a terme accions concretes per pal·liar els efectes de la crisi.

Amb resignació, els restauradors esperen que la tardor pugui ser una temporada que també es pugui arribar a salvar tal com ha passat amb l'estiu.

 

 

 

Paraules clau:

Notícies relacionades