Back to top

Els Retaules Vivents de Reus es traslladen a les esglésies

La pandèmia ha obligat, de nou, a reformular els tradicionals Retaules Vivents de Reus, i enguany es faran en tres esglésies i en format reduït. Com a novetat es recuperarà el ball del retaule de la Creació.

Queden pocs dies perquè arrenqui la 33a edició dels Retaules Vivents de Reus. Enguany, encara marcats per la pandèmia, es faran a tres esglésies de la ciutat: a la prioral de Sant Pere, a la Puríssima Sang, i a la parròquia de Sant Josep Obrer. Es farà en format reduït, i es representaran 4 dels 8 retaules que es feien anteriorment: la Creació, l'Anunciació a Maria, l'Anunciació als pastors, i el Naixement. També es portarà a escena l'adoració dels Reis Mags. Enguany, a diferència de l'any passat, no caldrà reservar entrada i es farà després de les misses.

  • Prioral de Sant Pere: 26 de desembre a la tarda
  • Església de la Puríssima Sang: 1 de gener al matí
  • Parròquia de Sant Josep Obrer: 2 de gener al matí

Es recupera el ball del retaules de la Creació

La principal novetat és que les ballarines de l'escola de Sant Josep tornaran a actuar en el retaule de la Creació, tal i com ho havien fet en els darrers anys. Però l'any passat es va deixar de fer per la pandèmia. Al llarg de les 3 representacions hi participaran 22 infants i joves, molts dels quals ja ho han fet en altres edicions.

Paraules clau:

Notícies relacionades