Back to top

Els rivals del Reus FCR a la Tercera Federació

Amb les eliminatòries d'ascens a la Segona RFEF acabades, ja es coneixen els divuit equips que jugaran al grup cinquè de la Tercera RFEF el curs vinent.

Després que la UE Sant Andreu aconseguís l'ascens a la Segona Federació contra el Salamanca, ja ha quedat definit com serà el grup cinquè de la Tercera Federació 2023/2024, on militarà el Reus Futbol Club Reddis. L'ampliació dels grups de 16 a 18 equips fa que, segons el Reglament General de la Federació Espanyola de Futbol, les vacants són pels equips situats en posició de descens. Tot seguit, els repassem:

  • Descendits de Segona RFEF: UE Olot, AE Prat.
  • Es mantenen a Tercera RFEF: CP San Cristóbal, CE l'Hospitalet, CF Peralada, UE Castelldefels, CF Pobla Mafumet, Girona FC B, CF Montañesa, Fundació Esportiva Grama, UE Tona, UE Rapitenca, CF Badalona B.
  • Se salven tot i haver baixat: FC Vilafranca, UE Vilassar de Mar.
  • Pugen a Tercera RFEF: FC l'Escala, CFJ Mollerussa, Reus FCR.

Si no hi ha cap daltabaix d'última hora, aquests seran els rivals del Reus en la seva aventura a la Tercera Federació, la cinquena categoria del futbol estatal. El campió del grup ascendeix a la Segona RFEF, mentre que del segon al cinquè juguen un play-off per pujar, amb semifinals i final dins del mateix grup. El guanyador d'aquesta "final a quatre" juga una darrera eliminatòria contra el guanyador d'un altre dels divuit grups de la categoria per ascendir.

Paraules clau:

Notícies relacionades