Back to top

Els sindicats del servei de la brossa tornen a la càrrega

Aquest dimecres l'Ajuntament presentava la nova imatge de la flota de vehicles de la UTE Reus Net. Hores després d'aquesta posada en escena, els sindicats asseguren que no es compleixen amb els terminis pautats pel govern local.

El novembre del 2020 Canal Reus els anunciava que Valoriza-Romero Polo es quedava amb el contracte de la brossa de Reus, en substitució de Fomento Construcciones y Contratas, un contracte que va donar el tret de sortida el passat 1 d'octubre del 2021. Tres mesos després, els sindicats del servei de la brossa han tornat a la càrrega, just l'endemà de la presentació dels nous vehicles. Asseguren que aquests vehicles encara no estan treballant.

A més a més, també creuen que no es compliran els terminis pautats pel consistori, i que al febrer no es posarà en marxa el nou servei de recollida amb els nous equips. Creuen que la solució passava per un augment del pressupost del plec de condicions. I tot plegat quan d'aquí a unes setmanes s'ha de negociar un conveni col·lectiu, que segons diuen, portarà cua.

Paraules clau:

Notícies relacionades