Back to top

Els socis del CF Reddis aproven l'acord amb la Fundació Futbol Base Reus

L'aprovació per part dels socis del CF Reddis engega un projecte que, d'entrada, durarà quatre anys, amb un acord revisable cada temporada. L'Estadi Municipal serà la seu dels partits del primer equip de la ciutat.

Bones notícies pel futbol a Reus. L'aprovació de l'acord entre el CF Reddis, la Fundació Futbol Base Reus i la Sempre Reus 1909 per part dels socis de l'entitat blanc-i-blava, dóna el vistiplau definitiu al projecte. Una iniciativa que és la més natural possible perquè el futbol a la ciutat pugui recuperar nivell.

La trentena de socis presents a l'assemblea del CF Reddis van aprovar tots els punts de l'ordre del dia, incloent-hi l'acord esmentat, que està firmat a quatre anys vista -revisable cada any-. D'aquesta manera, i gràcies a l'acord, l'Estadi Municipal tornarà a acollir partits d'un primer equip masculí amb la samarreta roig-i-negra d'aquí a uns mesos.

Eleccions al CF Reddis

El dimecres 1 de setembre el CF Reddis viurà una jornada d'eleccions, sempre que es presenti més d'una candidatura. L'actual president, Xavier Roig, es tornarà a presentar, tal com ha confirmat ell mateix a Canal Reus.

Paraules clau:

Notícies relacionades