Back to top

Els socis del holding d'El Pòsit, en procés de separació

Els dos socis principals del holding d'empreses, Tidex, entre les quals s'hi troba la companyia promotora del projecte d'El Pòsit, es troben en procés de separació. Així ho asseguren fonts del mateix grup d'empreses, que també defensen que aquest canvi de l'accionariat no ha d'afectar en cap sentit el projecte d'hotel que hi ha previst al nucli de Cambrils.
Anna Antonova i Josep Maria Lloret

Moviment en la composició accionarial de Tidex, el hòlding d'empreses on s'inclou la companyia promotora del projecte d'El Pòsit, a Cambrils. Segons confirmen fonts del grup de societats, els dos socis principals, Anna Antonova i Josep Maria Lloret, es troben en el procés de negociacions per trencar les seves relacions empresarials.

Una situació que les mateixes fonts internes del hòlding defensen que no ha d'afectar el desenvolupament del projecte d'El Pòsit perquè la societat promotora, Natarent Cambrils, es troba sota l'administració única d'Antonova. Tot i això, des de Tidex confirmen que les negociacions amb l'empresa que té la concessió del pàrquing, Estructuras Carvajal S.L., segueixen aturades.

D'altra banda, la separació dels dos socis tampoc afectarà les obres de l'hotel de luxe de La Llosa Resort. De la mateixa manera, l'empresa promotora del projecte, Natarent La Llosa, està administrada únicament per Antonova. Tidex confirma el primer calendari que va facilitar al respecte, de tenir l'equipament operatiu per a la temporada del 2018.

Un dels casos on es veuria afectada l'activitat entre els dos socis és a la companyia Vihome 2010 S.L., que comparteixen tant Antonova com Lloret i que, a dia d'avui, gestiona els apartaments turístics Gatell, a prop del port de Cambrils.

Paraules clau:

Notícies relacionades