Back to top

Els socorristes ja vigilen les platges de Cambrils

De les nou platges del municipi, la de La Llosa, Prat d'en Forés-Regueral, Cavet i Vilafortuny han tornat a aconseguir el guardó de Bandera Blava.
socorrista cambrils

Aquest dilluns, 15 de juny, també s'ha posat en marxa el servei de prevenció, salvament i socorrisme a les 9 platges de Cambrils. En total, 29 socorristes i 18 punts de vigilància, formats per quatre centres de coordinació, dues torres fixes i dotze cadires mòbils.

Enguany, a més, s'instal·laran cartells informatius amb les mesures de prevenció enfront de la Covid-19 que també s'han de respectar a la platja, com mantenir la distància de seguretat i els aforaments, l'ús obligatori de les mascaretes, rentar-se les mans amb freqüència, no compartir estris ni menjar i utilitzar les dutxes i wc de manera individual.

Es mantenen les banderes blaves 

Les platges de La Llosa, Prat d’en Forés-Regueral, Cavet i Vilafortuny han tornat a aconseguir el guardó de Bandera Blava. Un segell de qualitat de l’associació internacional Foundation for Environmental Education (FEE) que garanteix, valora i premia els municipis que realitzen una bona gestió ambiental i que tenen en compte la seguretat, les instal·lacions, la prestació òptima dels serveis, la informació i l’educació ambiental, alhora que exigeix a les platges una qualitat de l’aigua excel·lent amb la realització d’analítiques periòdiques. 

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades