Back to top

Els sopars de Nadal disparen la venda de tests d'antígens

La proximitat dels sopars d'empresa i les celebracions familiars de Nadal dispara la venda de tests d'antígens a les farmàcies de la ciutat i esgota les existències en moltes d'elles.

La proximitat dels sopars d'empresa i les celebracions familiars de Nadal dispara la venda de tests d'antígens a les farmàcies de la ciutat i esgota les existències en moltes d'elles. Des de fa tres setmanes i coincidint també amb l'augment de casos dels darrers dies, la demanda d'aquests tests ràpids ha crescut sense control.

Segons explica Xavier Robusté, de la Farmàcia Ortopèdia Robusté, la demanda s'ha multiplicat per sis en menys de tres setmanes, provocant que en moltes de les 42 farmàcies que hi ha a Reus s'acabessin les existències.

Els professionals del sector afirmen que el mercat està molt tensat i que cada vegada és més difícil aconseguir l'estoc que reclamen els clients: són moltes les empreses, també particulars, que demanen lots de desenes de tests que en molts casos les farmàcies no poden subministrar per garantir-se un petit estoc.

Asseguren que tot i que els tests es distribueixen amb comptagotes i l'estoc és molt limitat, en podran vendre durant els pròxims dies, però fan una crida a la població a no acumular-ne innecessàriament.

Paraules clau:

Notícies relacionades