Back to top

Els "Superlectors" de Reus

Han rebut un lot de llibres com a reconeixement del seu gust per la lectura

Les Biblioteques Municipals de Reus fan el lliurament de premis lectors als tres usuaris/es d'adults, juvenils i infantils que més préstecs de documents han fet durant l'any 2021. Els premis Superlectors volen reconèixer a aquells usuaris/es de les biblioteques municipals que més llibres han llegit durant tot l'any i en els quals es distingeixen la categoria de Superlectors Infantils, Juvenils i Superlectors Adults.

Aquests Superlectors guardonats han rebut aquest dimecres de mans de la directora de les Biblioteques Municipals, Cristina Garreta, un lot de llibres com a reconeixement del seu gust per la lectura i l'ús de les biblioteques com l'espai on compleixen aquest desig.

L'entrega dels premis lectors es farà als guanyadors a la seva biblioteca de referència, així, aquesta tarda s'ha fet el lliurament als guardonats de la Biblioteca Central Xavier Amorós i demà dijous 27 de gener als superlectors de la Biblioteca Pere Anguera. El regidor de Cultura i Política Lingüística, Daniel Recasens, farà aquest lliurament demà dijous, a partir de les 18:00 h, a la Biblioteca Pere Anguera. 

Paraules clau:

Notícies relacionades