Back to top

Els tallers del Planet Reus Estiu programen 100 activitats dirigides als joves

La rebuda d'aquestes activitats per part dels i de les joves ha estat molt positiva, un 85% de les activitats tenen les places exhaurides.

Cuines del món, iniciació a l'escalada, skate i skooter per a infants i adolescents, jocs de taula, dansa urbana, escriptura a 4 mans... Aquestes són algunes de les de fins a 100 activitats programades en el marc del Planet Reus Estiu d'enguany i que s'adreça als joves de la ciutat. La programació està organitzada i coordinada des de Joventut de la regidoria de Salut i Ciutadania, però enguany amb un treball en xarxa amb la regidoria d'Educació, a través del Pla Educatiu d'Entorn, que hi aporta 18 tallers de 6 àmbits diferents. 

La majoria de les activitats, exhaurides

Òscar Subirats, regidor de Salut i Ciutadania, ha explicat que "la rebuda d'aquestes activitats per part dels i de les joves ha estat molt positiva, i mostra d'això és l'elevat nombre d'inscripcions que hem rebut des del primer dia. Actualment, podem dir que un 85% de les activitats tenen les places exhaurides". 

Per tal de seguir el dia a dia de totes les activitats programades al Planet Reus Estiu s'ha creat un canal propi a Instagram @Planet.reus a través del qual es publica cada dia i gairebé en directe allò que passa a les activitats, una eina que serveix per documentar i mostrar la feina que fan els joves a tota la ciutadania.

Consulta tot el programa d'activitats 

El regidor d'Educació, Daniel Recasens, ha explicat que "gràcies al finançament dels Plans de Millora d'Oportunitats Educatives (PMOE) i del Programa per a l'Orientació i l'Avenç i enriquiment educatiu impulsats pel Departament d'Educació de la Generalitat (PROA), en la franja d'infants s'han impulsat els 8 casals educatius i de lleure que ja us vam presentar, i en la franja d'adolescents s'han impulsat 18 tallers de 6 àmbits diferents. Tot plegat per oferir un Estiu Enriquit i de qualitat a tots els infants i adolescents de la ciutat".

Paraules clau:

Notícies relacionades