Back to top

Els tècnics d'espectacles, l'altre cara del món cultural afectat per la pandèmia

Durant tota l'emergència sanitària del coronavirus s'ha parlat del que suposa aquesta crisi pels artistes però darrere els escenaris hi ha molta feina tècnica.
Els tècnics d'espectacles, l'altre cara del món cultural afectada per la pandèmia. Imatge d'una taula de so

El món cultural és un dels àmbits que també està patint durament les conseqüències de la pandèmia de la covid-19 i les previsions per aquest estiu no són gaire bones.

Fins a la fase 3 de la desescalada no es permeten els esdeveniments culturals amb un aforament de menys de 800 persones, a l'aire lliure i on el públic haurà d'estar assegut. Amb aquest panorama, seran pocs els concerts o actes musicals que es podran dur a terme els propers mesos. En aquest sentit, la part artística patirà però darrere de tot escenari hi ha molta feina tècnica que també es veurà truncada.

Adaptar-se i reinventar els esdeveniments culturals

L'activitat d'aquestes empreses s'han cancel·lat gairebé totalment i més enllà fer un control i una posada a punt dels equips, aquests professionals intenten trobar alternatives per oferir els seus serveis. Caldrà veure com l'oferta cultural s'adapta a les restriccions de les diferents fases de la desescalada i la cabuda que aquestes empreses hi podran tenir.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades