Back to top

Els tècnics tributaris demanen ampliar els terminis de pagament d’impostos

Consideren que l’estat d’alarma no ajuda a que els empresaris puguin centrar-se en presentar a temps la documentació necessària i demanen més temps per poder-la gestionar com toca. Un termini que acaba la setmana vinent, el proper 15 d’abril.
comptes

Porten mesos demanant-ho, però fins ara, les administracions no han donat resposta clara a la seva reclamació.

L’Associació Professional de Tècnics Tributaris de Catalunya i Balears demana des del mes de març una modificació en els terminis per pagar els impostos corresponents al primer trimestre de 2020 atenent a la crisi del coronavirus i les conseqüències organitzatives que això comporta. Segons explica el tècnic Xavier Masdéu, els motius que han dut a fer aquesta petició es concentren en el volum de feina i les nombroses complicacions que implica el confinament. Per tot plegat, demanen que el termini per pagar aquestes taxes no s’acabi el proper 15 d’abril, sinó que s’allargui un temps més.

En definitiva, l’entitat demana que en temps excepcionals s’apliquin mesures excepcionals que d’una banda, donin oxigen al conjunt d’empresaris i de l’altra, a les gestories que aquests dies veuen doblada la seva feina a causa de la gestió d’ERTO, ajudes per autònoms o la campanya de la renda.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades