Back to top

Els terrenys per Hard Rock no costaran 'ni un euro públic'

El vicepresident de la Generalitat de Catalunya ha assegurat al Parlament que les operacions urbanístiques per desencallar el projecte de Hard Rock a la Costa Daurada no costaran ni un sol euro públic i que el Govern no prendrà cap risc en una operació que és 'entre privats'.
Els terrenys de Hard Rock

Ras i curt. Pere Aragonès, el vicepresident de la Generalitat i un dels diputats que va impulsar les lleis al voltant del Centre Recreatiu i Turístic, assegura que la compra dels terrenys per ubicar-hi el complex turístic de Hard Rock no costaran ni un sol euro de diners públics. De fet, Aragonès insisteix que la Generalitat no correrà cap risc i que es tracta d'una operació entre privats.

Fa unes setmanes, el Govern anunciava, a través del Conseller de Territori Damià Calvet, també durant la sessió de control al Govern al ple del Parlament, que exercirien l'opció de compra dels terrenys de Hard Rock. La plataforma Aturem BCN World i els ecologistes del GEPEC havien denunciat que tot plegat suposaria una despesa de diners públics de 120 milions d'euros. Calvet va assegurar que tot plegat es faria amb llum i taquígrafs. Aragonès reitera que el projecte és important per desenvolupament econòmic de la Costa Daurada i que compta amb el consens territorial

Han passat cinc anys des de l'anunci del projecte de BCN World, i des d'aleshores, la magnitud del complex s'ha reduït notablement. Segons Hard Rock, les obres dels hotels, casinos i botigues podrien començar el primer semestre del 2020.