Back to top

Els transportistes de mercaderies confien a trobar una solució aviat

En aquest cas, i davant la pujada del preu dels carburants, demanen mesures extraordinàries a les administracions, però també que els usuaris siguin conscients de la situació. 

La Federació d’Autotransport de Tarragona (FEAT) se suma a la crispació generalitzada per la pujada del preu del gasoil. En aquest cas, demanen mesures extraordinàries a les administracions, però també que els usuaris siguin conscients de la situació i de l'increment de l'import dels serveis.

Aquest dilluns hi havia previstes mobilitzacions al sector, però des de la FEAT confirmen que havien estat convocades per un moviment amb poca representativitat i que només s’ha dedicat a escampar la por a través de les xarxes socials.

Asseguren que el recent acord amb el govern, plasmat en un Reial Decret publicat l’1 de març al BOE, ja inclou moltes de les reivindicacions històriques del sector, com ara que els conductors tinguin prohibit carregar i descarregar les mercaderies. Això fa que el terreny de negociació amb les administracions sigui favorable

Paraules clau:

Notícies relacionades