Back to top

Els treballadors del 112 critiquen l'elevat cost de mantenir la seva externalització

Mantenir-la tindria un cost de gairebé 7 milions d'euros en dos anys per la Generalitat entre beneficis de l'empresa i IVA.

El comitè d'empresa del 112 de Reus segueix amb la seva lluita per reclamar la internalització del servei i un conveni propi. El fet que a finals de l'any passat Interior es fes enrere en quant a estudiar la seva internalització, ha provocat que aquests hagin decidit donar a conèixer el que suposa per la Generalitat mantenir la seva externalització.

Gairebé 7 milions d'euros en dos anys

Segons el comitè, no canviar el seu conveni suposaria pel Govern una despesa de gairebé 7 milions d'euros en dos anys. És a dir, més del 36% de la despesa pública anirà a parar a mans privades i a pagar impostos innecesaris. 
  
Així doncs, de moment encara veuen lluny la seva internalització, tot i que en els Pressupostos de la Generalitat per aquest any surt contemplada la creació d'una comissió per estudiar-la.
  
És per això que el 112 continua en la mateixa situació des de l'agost passat, a excepció de la millora que va posar la Generalitat en el nou Plec de condicions del plus d'emergències. 
 
 

Paraules clau:

Notícies relacionades