Back to top

Els treballadors del Pere Mata volen millors condicions laborals

Denuncien que hi ha un problema incrustat a l'estructura de l'empresa que s'arrossega des de l'any 2008

Un augment de la plantilla. Aquest és el reclam principal dels treballadors de l'Institut Pere Mata, que aquest divendres al matí han fet la seva primera concentració a les portes del centre d'atenció a la salut mental reusenc. Denuncien que aquest problema de personal i estructural ha estat incrustat al centre des de l'any 2008, encara que amb la pandèmia ha empitjorat encara més.

Actualment, el fet de no poder comptar amb més personal està provocant que augmenti la càrrega assistencial, l'encavalcament de tasques i, per tant, que no puguin oferir una atenció personalitzada. El Comitè d'Empresa reclama la incorporació de nou personal sanitari (metges, infermeres, auxiliars, psicòlegs i psiquiatres, entre d'altres) i administratiu per a poder comptar amb aquest bon servei.

concentració pere mata

Segons representants del Comitè, durant la primera reunió que s'ha dut a terme aquest divendres entre treballadors i l'Institut, l'empresa s'ha mostrat amb la voluntat d'iniciar una mediació.

La d'aquest divendres ha estat la primera concentració. A l'espera de com evoluciona la mediació, els treballadors no descarten convocar més mobilitzacions per a continuar reclamant la millora de les seves condicions. 

Paraules clau:

Notícies relacionades