Back to top

Els treballadors de Villablanca es concentren davant l'Ajuntament de Reus

Ho han fet per donar suport a les esmenes presentades per la CUP i PSC al Ple de l'Ajuntament que s'està celebrant aquest divendres.

Fa més de dos mesos que els treballadors de Villablanca estan duent a terme una vaga indefinida amb la voluntat d'aconseguir una millora de les seves condicions laborals i un augment salarial digne.

Aquest divendres s'han concentrat a les portes de l'Ajuntament de Reus per donar el seu suport a les esmenes que han presentat durant el ple la CUP i el PSC on es demana el suport del consistori en la seva tasca i de les seves reivindicacions. Unes mocions que ha rebut unes esmenes per la part de l'equip de govern on es reconeix la tasca dels treballadors de Villablanca, però no es reconeixen les seves reivindicacions.

La situació amb l'empresa es troba estancada

La situació a hores d'ara continua igual, mantenint reunions amb l'empresa a través del servei de mediació, però no s'ha concretat res. Estan encallats amb l'increment salarial perquè no arriben a un acord, tot i que hi ha voluntat negociadora per part tant de treballadors com empresa i estan a l'espera de dur a terme noves reunions.

Paraules clau:

Notícies relacionades