Back to top

Els treballadors de Villablanca no s'aturen

Les altes temperatures que s'estan vivint arreu del país no han aturat els treballadors de Villablanca i Bellisens, els quals han tornat a sortir al carrer per reclamar la millora de les seves condicions laborals.
Manifestació treballadors Villablanca

Un centenar de treballadors de Villablanca Serveis Assistencials han tornat a sortir al carrer per reclamar millores en les seves condicions laborals. Malgrat que fa només dues setmanes la plantilla del grup Pere Mata es manifestava a la Plaça del Mercadal per reivindicar una descongelació dels sous, els treballadors asseguren que no només surten al carrer per reclamar millores salarials sinó també, i sobretot, per millorar la qualitat del servei que s'ofereix als usuaris.

El president del Comitè de Treballadors de Villablanca S.A., Claudio Paroli,  assegura que sí que han rebut una resposta per part de l'empresa, però que aquesta ha estat insuficient. 

Una manifestació que ha donat el tret de sortida des de la Plaça del Mercadal fins a arribar al Pere Mata, on no descarten acampar durant els pròxims mesos si no reben una resposta immediata.

Paraules clau:

Notícies relacionades