Back to top

Els turistes allarguen l'estiu aprofitant la calor fora de temporada

La calor que s'ha arrossegat durant aquest primer mes i mig de tardor no és l'habitual, i així ho han notat sobretot als municipis de costa, on el turisme no ha disminuït de manera dràstica una vegada ha finalitzat la temporada d'estiu.

La calor ha estat la protagonista durant tot el mes d'octubre. S'han registrat unes temperatures altes rècord setmana rere setmana. Un bon temps que ha acompanyat a l'arribada de turistes, sobretot de caràcter nacional, però també centre-europeus. De fet, per a aquest pont de Tots Sants, el sector turístic de la Costa Daurada esperava una ocupació al voltant del 70%.

Aquest ritme turístic no ha disminuït des de l'estiu, una temporada que alguns municipis han assegurat que ha estat la millor de la història i que els vaticina un hivern mogut. 

Pont de Tots Sants amb moviment

Tornant al pont de Tots Sants, en el cas de la restauració, el cap de setmana va ser més fluix, mentre que el festiu de dimarts, marcat pel bon temps, va ser un dia de molt moviment. En altres casos, com són la moda i els complements, el mal context econòmic no els ha permès augmentar les vendes aquests dies.

Tot i la pandèmia i la pujada de preus de la llum i d'altres productes bàsics, sembla que la recuperació turística del territori, també fora de temporada, ja és una realitat.

Paraules clau:

Notícies relacionades