Back to top

Els usuaris del bus Reus-Tarragona reclamen millores

El servei de bus entre Reus - Tarragona s'enfronta a les queixes dels seus usuaris respecte la puntualitat i les seves condicions. Per millorar i agilitzar la mobilitat interurbana, la Generalitat ha licitat l'estudi previ per fer realitat el corredor de Bus Ràpid entre Reus i Tarragona.
Bus Reus-Tarragona

Els usuaris de l'autobús Reus-Tarragona reclamen millores pel que fa a la puntualitat del servei i les seves condicions. Tot i la implantació de la xarxa de busos exprés-cat, la mobilitat interurbana encara té mancances a resoldre i això es deix entreveure amb les queixes dels seus usuaris.

Des de la Generalitat, i amb el repte de millorar i agilitzar les connexions interurbanes, s'ha licitat l'estudi previ del corredor de Bus Ràpid entre Reus i Tarragona. El BR Cat vol proporcionar un sistema de transport col·lectiu amb la capacitat del sistema ferroviari però amb la flexibilitat de l'autobús. En aquest sentit, l'estudi determinarà la creació d'infraestructures segregades o de millora de les vies existents. El Departament de Territori i Sostenibilitat també ha respost les peticions de la URV i reforçarà a partir de setembre els serveis d'autobusos directes als diferents campus.

Amb aquest reforç, el nou curs comptarà amb vuit expedicions d'anada i vuit de tornada que connectaran els campus Bellissens de Reus, Sescelades i Catalunya de Tarragona.

Paraules clau: