Back to top

Els usuaris de l'skatepark de Reus demanen que no es desmantelli

L'estat de l'skatepark de Reus, a tocar del parc de la Festa, preocupa als seus usuaris. Lamenten que l'Ajuntament retira les rampes que es troben en mal estat i que no les repara ni les torna a col•locar. Per la seva part, el consistori assenyala que es fa per motius de seguretat de l'espai i que per ara, no es té prevista la seva recol•locació.
Els usuaris de l'skatepark de Reus demanen que no es desmantelli

Una rampa gran i un caixó. És tot el que queda ara mateix a l'skatepark de Reus. Uns equipaments que serveixen als pocs visitants d'aquesta instal·lació per intentar fer alguns dels seus salts. El col·lectiu de bicicròs es mostra decebut davant la política de l'Ajuntament local de retirar les rampes de l'espai. Segons fonts del consistori, l'acció es fa per garantir la seguretat dels usuaris i s'espera que en un futur es puguin reemplaçar. Aquesta però, no és la versió que asseguren haver rebut els usuaris, ni tampoc el que diuen haver acordat prèviament en una reunió entre diferents entitats associatives i el consistori. Així ho posa de manifest Julio Pardo, president de BikeCamp, qui assegura que els treballadors de la brigada els van confessar que les rampes retirades anaven a la brossa.

Des de l'entitat, denuncien el deteriorament de l'espai que ha anat patint al llarg dels anys, insistint en què les rampes s'han anat desmantellant però mai han tornat a l'skatepark.

Una situació, que segons apunten, està afectant negativament a la cultura urbana de la ciutat, segons afirma Joan Pere Torrell, qui apunta que molts dels joves que practicaven aquest esport han desistit per manca de lloc.

Per ara, de la desena de mòduls que hi havia en aquest skatepark, només en queden dos a l'abast dels seus usuaris.

Paraules clau:

Notícies relacionades