Back to top

Els veïns alerten del mal estat del parc de Mas Iglesias

Creuen que el seu estat és deplorable i demanen al consistori que prengui accions al respecte.
Parc de Mas Iglesias

Amb la fase 1, Reus ha començat a obrir progressivament els seus parcs i les zones verdes. De moment, només ha pogut fer-ho amb el parc de Mas Iglesias i el de la plaça de l'1 d'octubre sense comptar amb les zones de jocs infantils i esportius que romandran tancades.

En el cas del Mas Iglesias, els veïns han denunciat el mal estat en què es troba el parc des de la seva obertura, catalogant la situació com a 'vergonyosa'.

Brutícia i roses seques

Tot i que sí que han vist operaris de manteniment durant aquests dies, el veïnat recalca que les condicions són 'deplorables'. El barri però ja s'ha posat en contacte amb el consistori. Tot i això, comenten que la seva zona sempre s'ha sentit 'una mica abandonada' per l'Ajuntament reusenc. El president de l'AAVV El Roserar de Mas Iglesias, Francesc Jornet, comenta que encara esperen resposta a 'promeses de fa un any'.

Parc infantil

18 de maig: reobertura de la resta de parcs

El consistori té previst obrir la resta de parcs municipals a partir del dilluns vinent a excepció d'un tram del parc de Sant Jordi, que durant tot l'estat d'alarma ha estat ocupat pel muntatge del circ Raluy.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades