Back to top

Els veïns de Castellvell voten reformar el pati de l'escola

A través d'una votació popular, els veïns podien decidir quin projecte s'inclouria als pressupostos de l'any 2023. La reforma del pati de l'escola, valorada en 40.000 €, és la proposta guanyadora

La Comissió Tècnica dels Pressupostos Participatius 2022-2023 de l'Ajuntament de Castellvell del Camp es va reunir per procedir a l'obertura de l'urna amb les votacions de les cinc propostes admeses i al recompte dels vots. La proposta guanyadora va ser la número 10, “El pati de l'escola: un espai de natura per aprendre jugant i de benestar emocional”, que va obtenir 74 vots sobre un total de 195. La proposta preveu l'adequació de les zones d'esbarjo de l'escola amb la creació de zones verdes i elements naturals, així com la creació d'una zona tipus àgora.

La proposta guanyadora, valorada en 40.000 euros, s'incorporarà als pressupostos de l'any 2023 per la seva execució. En cas que el cost del projecte no arribi als 40.000 euros establerts, però el sobrant no sigui suficient per assumir la proposta immediatament següent, serà la Comissió d'Impuls i Seguiment qui estudiarà i valorarà el cas en qüestió i prendrà una decisió motivada.

Pel que fa a la resta de propostes admeses, van obtenir les següents votacions: Gestió d'animals sense sostre al municipi (63 vots); Dissenyar un mapa de camins per caminar/córrer i senyalització de rutes (45 vots); Posar escales en un lateral del carrer de la Costa (9 vots); i Gandules a les piscines (3 vots).

Paraules clau:

Notícies relacionades