Back to top

Els veïns del barri de Mas Iglesias, farts per la inseguretat al parc de l'Olla

El que més preocupa al barri és la dispensadora de xeringues, que es troba a escassos metres del parc. A més, creuen que la falta d'enllumenat afavoreix les activitats delictives

L'acumulació de brutícia, el soroll i el consum de drogues són pràctiques habituals amb què els residents del barri de Mas Iglesias de Reus han de conviure cada nit al parc de l'Olla. Fins i tot, alguns dels veïns han rebut amenaces per part dels individus que acudeixen al parc. La problemàtica s'arrossega des de fa dos anys i de moment no s'ha trobat una solució definitiva. 

Falta d'il·luminació

Un dels problemes que denuncien des de l'associació de veïns del barri és la falta d'enllumenat que afavoreix, segons diuen, les activitats delictives que allí s'hi produeixen. Ara fa un any, l'ajuntament va instal·lar diversos fanals al parc per resoldre el problema, però el veïnat denuncia que la mesura va ser insuficient, i que gran part de la zona continua sense la lluminositat adequada. 

El que més preocupa al barri, però, és la dispensadora de xeringues que es troba a escassos metres i que segons diuen, és una de les conseqüències de la inseguretat. Segons declara l'associació, l'any passat es trobaven amb converses per moure la dispensadora, però la destitució de la directora del Servei d'Addiccions de l'Hospital Sant Joan de Reus va aturar el procés i no ha permès fins ara trobar una solució per retirar la màquina de la zona.

Tot i la difícil situació, des de l'associació de veïns no perden l'esperança de resoldre la problemàtica i valoren molt positivament les converses que ja han tingut amb el nou consistori. Segons declaren, es troben a l'espera d'una reunió amb l'ajuntament i confien arribar a un acord per trobar una solució definitiva. 

Paraules clau:

Notícies relacionades