Back to top

Els veïns del barri Molí de la Torre de Cambrils, molestos per l'estat de la riera

Tot i que des de l'ACA asseguren que a partir d'aquesta setmana començaran els treballs amb l'objectiu de millorar l'absorció d'aigua i evitar inundacions, els veïns assenyalen que només se centren en una part de la riera i no en la que els afecta a ells directament.

Encara que a finals de juliol i responen a les reiterades peticions per part de l'Ajuntament de Cambrils l'ACA va començar els treballs de neteja de la Riera de Maspujols, els veïns del barri Molí de la Torre asseguren que aquests són insuficients. Així ho han corroborat amb les pluges intenses que van caure al llarg de la setmana passada i que han deixat novament la imatge de la riera plena d'aigua acumulada i brossa.

Els afectats assenyalen que els treballs de neteja són escassos i que tot i que a principis d'estiu es va començar a desbrossar, només es va fer en un costat de la riera, el que va de l'avinguda del Cavet cap a la muntanya i no pas el que continua fins al mar. Això ha provocat un dic de contenció fet de sorra i brossa sota el pont i fa que l'aigua s'acumuli. Pateixen que si aquesta és la situació que s'han trobat ara que no ha plogut fort, amb les pluges que es preveuen per la tardor, la situació s'agreugi i pugui acabar amb inundació. Veïns com el Pablo han reclamat a l'Ajuntament que lluiti pel seu benestar, tot i que la competència de la riera sigui de l'ACA.

Segons l'ACA els treballs arrencaran novament aquesta setmana

Per la seva banda, l'ACA ha assegurat a Canal Reus que aquests treballs, fets pels Serveis Territorials a Tarragona de Costes de l'Estat, tenen la voluntat de recuperar la secció efectiva de la riera. Les sorres que es van obtenir al juliol van ser utilitzades per restituir part de les platges que van ser malmeses pel temporal Filomena. Uns treballs que es van aturar al mes d'agost però que es reprendran al llarg d'aquesta setmana.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades