Back to top

Els veïns del Carme no descarten "prendre mesures" per frenar els ocupes

L'incendi que va tenir lloc divendres passat i que va ser provocar per uns ocupes després de manipular l'escomesa elèctrica, ha estat la gota que ha fet vessar el got.

Després de l'incendi que es va produir divendres passat, 6 de novembre, en un bloc de pisos del barri del Carme a conseqüència d'uns ocupes que van manipular la cambra de l'escomesa elèctrica, els veïns han tornat a sortir al carrer per denunciar que "ja n'hi ha prou". Asseguren que si les administracions no fan alguna cosa, ells hauran de prendre la iniciativa.

incendi

"Ens tenen abandonats" 

Pel que fa als veïns afectats per l'incendi, aquests continuen esperant que algú els doni alguna resposta sobre quan podran tornar a casa seva.

"Ara mateix estem desemparats. Jo no tinc a ningú, em trobo des de divendres a la nit al carrer, dormint a la meva furgoneta", explica el Víctor, uns dels veïns afectats.

En contra de les màfies, no de les persones vulnerables

Davant d'aquesta situació, i de les crítiques per part d'alguns col·lectius, el president de l'Associació de veïns del barri del Carme, Josep Machado, ha volgut destacar que els veïns del Carme estan en contra de les màfies, però en cap cas de les persones que ocupen pisos per necessitat.

L'incendi que es va produir el passat divendres 6 de novembre se suma al centenar de successos que setmana rere setmana tenen lloc al barri. Per aquest motiu, els veïns asseguren que si les administracions no prenen mesures urgents, seran ells mateixos els qui prendran la iniciativa.

Paraules clau:

Notícies relacionades