Back to top

Els veïns del carrer Sant Magí segueixen sense aigua corrent

Als pisos i viuen menors d'edat i persones amb problemes de salut i els veïns demanen una solució.

Des del passat mes de juliol els veïns del número 35 del carrer Sant Magí de Reus denunciaven que els havien tallat el subministrament d'aigua. A l'edifici, que està ocupat i els pisos són propietat de diferents entitats bancàries, està habitat per famílies amb canalla i persones amb problemes de salut. L'únic que demanen els veïns és que els hi tornin el subministrament, ni que sigui col·locant un comptador social per tal de pagar el consum d'aigua. De fet, recorden que és il·legal tallar aquest recurs en habitatges on hi visquin menors tenint en compte que l'empresa de subministrament és municipal.

El Ramon Gorga és un dels veïns afectats i explica que fa més de 3 anys que espera un pis de protecció oficial. Diu que ell pot pagar l'aigua però no un lloguer privat.

La CUP i PSC es posicionen al respecte

Per altra banda, el grup municipal de la CUP ha acompanyat els veïns per tal de donar-los suport. Marta Llorens, portaveu del partit a l'Ajuntament de Reus ha explicat que "aquestes persones volen pagar, volen ser autònomes i volen tenir un dret bàsic com pot ser a l'habitats i als serveis bàsics" 

La CUP no ha estat l'únic grup municipal que ha donat suport als veïns d'aquest immoble. El PSC de Reus també es va manifestar fa unes setmanes sobre el tema a través d'un comunicat on apuntava que "és indecent permetre que hi hagi menors vivint sense aigua corrent a la ciutat".

Paraules clau:

Notícies relacionades