Back to top

Els veïns diagnostiquen el Carrilet

Més de 2.000 persones han participat en el procés per traslladar propostes i necessitats davant la voluntat de transformar el barri.

Aquest dijous a la tarda, el govern municipal, ha presentat els resultats del procés de participació per a transformar el barri del Carrilet. La idea és convertir la zona en una nova centralitat millorant totes aquelles qüestions que els ciutadans consideren que cal remodelar. Per a fer-ho, s'ha posat en marxa els darrers mesos una enquesta oberta a tota la ciutat i ara s'han presentat aquests resultats. Ara el que cal és redactar el projecte per tal de definir què és el que s'acabarà fent. 
 
El Govern municipal havia presentat unes línies estratègiques que creia fonamentals, i asseguren que els veïns hi coincideixen. La reforma de l'estació d'autobusos, dotar de més usos socials i culturals el barri i també millorar-ne l'urbanisme en són alguns exemples. Més enllà de línies mestres també s'han de treballar qüestions més al detall. 
 
En total han participat més de 2.000 veïns i veïnes de la ciutat en aquest procés. El 70% d'aquesta audiència considera que el Carrilet està separat físicament o mental de la resta de la ciutat. Amb aquest procés, el Govern de Reus veu avalada la seva proposta de transformació urbanística de l'entorn del Carrilet. 

Paraules clau:

Notícies relacionades