Back to top

Els veïns de la Llosa de Cambrils diuen prou a l'estat del barri

El barri declara portar més de 30 anys lluitant per les millores, sense cap resposta ferma per part de l'Ajuntament de Cambrils.

Tot i les altes temperatures d'aquest dissabte al matí, els veïns de la Llosa de Cambrils sortien a manifestar-se en defensa del seu barri. Clots a l'asfalt, voreres massa estretes, falta d'il•luminació i neteja insuficient són algunes de les denúncies que encapçalaven la mobilització. Una lluita que declaren portar més de 30 anys defensant, sense cap mena d'avanç.

Els veïns se senten abandonats i desatesos, mentre continuen pagant els seus impostos com la resta de la ciutadania cambrilenca. Per aquesta raó, demanen una mínima dedicació per part del consistori, ja que s'atreveixen a dir que el seu barri no compleix amb la normativa urbanística vigent a Cambrils.

Primera manifestació d'una lluita que s'accelera

Entenen que la base del municipi se centra en la pesca i el turisme, però defensen que això no pot implicar una manca de recursos pel barri de la Llosa. Així, anuncien que aquesta ha estat la seva primera manifestació per a la millora del barri, però no serà l'última, ni la més gran. Si és precís, es plantegen traslladar les protestes al centre de Cambrils, per tal que tota la vila els escolti.

Paraules clau:

Notícies relacionades