Back to top

Els veïns de la Mineta porten l'Ajuntament a la Fiscalia

Fa gairebé tres anys que van denunciar l'Ajuntament després que aquest donés una llicència d'activitat industrial en una zona on la planificació urbanística limita l'activitat industrial als baixos d'edificis residencials.

Dos anys i mig han passat des que els veïns de la Mineta de Reus van presentar un recurs contenciós administratiu contra l'Ajuntament de Reus per denunciar la concessió d'una llicència d'activitat industrial al seu barri.

Lluny d'estar a prop d'una solució, al llarg d'aquest temps, han anat veient com cada vegada s'han fet més obres, s'ha concedit un gual més gran i un espai de càrrega i descàrrega que van demanar sense cap justificació malgrat que ja n'hi havia un altre a 17 metres en la mateixa vorera. Diuen haver demanat informació al respecte i no entenen per què s'han concedit aquests nous serveis.

Assenyalen que aquesta activitat no beneficia ni al barri ni a l'empresa, ja que el trànsit que generen de camions i furgonetes és continuo i les maniobres que han de fer els camions per entrar a la nau tampoc són còmodes per ells.

No descarten dur a terme altres accions

És per això que, davant d'aquesta situació, han decidit presentar un escrit a la fiscalia de Reus. Per tot, i segons la resposta que rebin per part de la Fiscalia, es plantegen diferents possibilitats com tirar endavant altres accions legals o dur a terme mobilitzacions ciutadanes.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades