Back to top

Els veïns de Mas Pellicer es mobilitzen contra l'incivisme

La manifestació ha començat davant la seu de l'Associació de Veïns 1r de Maig, i ha acabat a les portes de l'Ajuntament de Reus

Encapçalats per dues pancartes amb lemes contra l'incivisme i reclamant més vigilància policial als barris, una cinquantena de veïns de Mas Pellicer s'ha manifestat pels carrers de Reus per denunciar la deixadesa i estat de degradació que pateixen els barris. Asseguren sentir-se abandonats pel consistori reusenc, i denuncien que la Guàrdia Urbana no actua amb contundència davant els casos d'ocupació il·legal dels pisos, de venda i consum de droga i d'actes incívics i vandalisme

La manifestació ha arrencat de davant la seu de l'associació de veïns del barri i ha acabat a la plaça del Mercadal, davant l'ajuntament, on els manifestants han exposat públicament les seves queixes i han defensat poder viure amb dignitat.

Darrerament alguns veïns han abandonat el barri 

Aquesta situació insostenible, segons els veïns, ha fet que alguns d'ells hagin pres la decisió de marxar del barri. Aquest és el cas de la Dolores Torres, que fa tan sols dues setmanes que "s'ha vist obligada a marxar" després de 41 anys i mig vivint-hi: "he passat un estiu amb molta ansietat, gent al carrer jugant a pilota a les 5 o 6 del matí, truques a la policia, llavors fan veure que ja no juguen, després amb guitarres, jugant a cartes amb taules al carrer...  Arriben les 7 del matí i no has pogut dormir".

Torres afegeix que "no hem marxat, ens han fet fora", assegurant que no és l'única veïna que ha hagut d'abandonar el barri. 

Paraules clau:

Notícies relacionades