Back to top

Els veïns de Mas Vilanova demanen més seguretat

Els veïns de Mas Vilanova denuncien diversos problemes d'incivisme i inseguretat concentrats a la plaça de la Festa Major. Alguns dels denunciants es van reunir ahir al vespre per tractar el tema i demanar més neteja i vigilància policial.
Els veïns de Mas Vilanova denuncien diversos problemes d'incivisme i inseguretat concentrats a la plaça de la Festa Major.

L'Associació de Veïns Mas Vilanova denuncia han patit diversos episodis d'incivisme al centre del barri al llarg de l'estiu. Concretament, asseguren que la plaça de la Festa Major s'ha convertit en un espai de conflicte perquè hi ha grups de gent que hi beu alcohol fins a altes hores de la nit i impedeixen el descans nocturn. Tot i haver presentat diverses denúncies a la Guàrdia Urbana, els veïns van reunir-se ahir al vespre per decidir com actuar. El president de l'Associació de Veïns Mas Vilanova, Valentín Rodríguez, ha detallat que 'pràcticament totes les nits d'estiu i durant el cap de setmana ens hem trobat amb grups de persones que traficaven amb petites quantitats de droga i que bevien alcohol fins a altes hores de la matinada, fent sorolls'.

Entre les queixes també hi ha denúncies de persones que salten dins dels patis privats dels veïns per recollir pilotes. Per resoldre aquestes situacions, des de l'associació ja han encetat converses amb representants de l'Ajuntament. En aquest sentit, també ha afegit que 'insistirem per aconseguir major presència de la Guàrdia Urbana i creiem que seria interessant reforçar l'enllumenat'. Els veïns esperen que amb una major actuació policial els incidents desapareixin i es puguin recuperar la tranquil·litat nocturna.

Paraules clau: