Back to top

Els veïns de Sant Josep Obrer no reben servei a domicili

El barri de Mas Pellicer, abans conegut com a Sant Josep Obrer, no té servei a domicili. Així ho lamenten els seus veïns, que asseguren que han anat veient com a poc a poc, menys empreses accedien a fer les entregues en aquella zona. El motiu: els atracaments als repartidors.
Els veïns de Sant Josep Obrer no reben servei a domicili

Quan demanes una pizza a domicili i dius que vius a Sant Josep Obrer, no te la porten. Això és el que expliquen els veïns del barri Mas Pellicer, que han anat veient com, a poc a poc, menys empreses accedeixen a portar les entregues a la seva zona. El motiu: la inseguretat als carrers. "Va començar amb els de repartiment de menjar ràpid, després el del butà i també el de supermercats com Mercadona. Diuen que hi ha molta inseguretat, i que no poden enviar un treballador a arriscar-se", diu la secretària de l'AVV Primer de Maig, Alicia González.

El veïnat reconeix que es tracta d'una zona conflictiva i alguns repartidors a domicili han assegurat a Canal Reus que han patit atracaments a Sant Josep Obrer. Tot i això, el veïnat creu que es podrien trobar alternatives per assegurar aquest repartiment en unes franges horàries concretes. "Ho entenc, el que no entenc és que l'Ajuntament no pugui fer una planificació horària per als repartiments amb més vigilància al barri. Qualsevol dia voldrem comprar una rentadora i haurem de fer una manifestació tots els veïns per anar a buscar-la", reivindica la secretària.

La manca de servei a domicili, el tancament de l'únic caixer del barri o el desplaçament imminent del supermercat Aldi a l'avinguda de Salou són els darrers elements que s'afegeixen a la llista de mancances de serveis del barri. Una zona que demana al consistori no quedar oblidada i gaudir de les mateixes condicions que altres barris de Reus.

Paraules clau: