Back to top

Els veïns tapien un immoble ocupat al Barri del Carme de Reus

Aquest dimarts han començat a tancar els accessos a la planta baixa i al primer pis d'aquest edifici del carrer Baix del Carme , on dissabte es van produir diverses baralles que van acabar amb la detenció de dues persones.

Aquest dissabte, les reiterades baralles i incidents provocats per les persones que ocupaven un pis al carrer Baix del Carme va acabar amb dos detinguts. Ambdós van quedar en llibertat dilluns, acusats d'un delicte contra l'administració pública i un altre de resistència i desobediència als agents de l'autoritat.

Doncs bé, aquest dimarts els veïns del barri s'han organitzat per tapiar la planta baixa i el primer pis d'aquest petit immoble. No és la primera vegada que actuen d'aquesta manera després de casos d'incivisme. En aquest cas, segons van explicar els Mossos d'Esquadra a Canal Reus, diverses baralles i escridassades amb llançament d'objectes incloses van obligar a actuar la policia. Una persona va haver de ser atesa al CAP després de ser ferida. Davant la reiteració dels fets es va acabar detenint a dues persones. 

En contra de les màfies

Els mateixos veïns asseguren que les persones que viuen als pisos superiors, que també es troben en situació d'ocupació, no generen problemes i que per tant, respecten que continuïn vivint-hi. L'associació de veïns l'Harmonia del Carme va denunciar ara fa prop de mig any la situació que es viu al barri. Asseguren estar en contra de les màfies i dels incívics, no de les persones vulnerables. 

Paraules clau:

Notícies relacionades