Back to top

Els Xiquets fan una crida a la ciutadania per fer un Sant Pere de nou pisos

Els de la camisa avellana, que estan protagonitzant un dels millors inicis de temporada de la seva història, es troben a les portes de poder atacar el 4de9 amb folre, castell que no han descarregat mai i que podrien dur a plaça el pròxim 17 de juny si aconsegueixen convertir en multitudinaris els quatre assajos que resten fins a la diada.

Després de descarregar el 3de8, el 4de8 i el 2de8 amb folre per la diada del Pallol, la primera tripleta de vuit pisos en quatre anys, els Xiquets de Reus han continuat quallant molt bons assajos al pati del seu local situat al carrer Rosich.

L'ambició i la il·lusió s'ha encomanat als memebres de la colla que veuen que, si aconsegueixen dur a terme quatre grans assajos fins al pròxim 17 de juny i fer les proves necessàries, podrien plantejar-se el 4de9 amb folre a la diada de Sant Pere.

Es tracta d'un castell que, ara mateix, és el sostre històric de la colla i que només han pogut coronar en tres ocasions, dues el 2015 i una el 2019. Per poder-se'l plantejar, necessiten arrossegar el màxim gruix de gent possible a la pinya als quatre assajos que resten fins a la cita de festa major.

Els assajos especials, que són oberts a tota la ciutadania, seran aquest mateix divendres a un quart de deu del vespre i dissabte a les sis de la tarda, al mateix local dels Xiquets del carrer Rosich.

A la diada de Sant Pere, el pròxim 17 de juny a les sis de la tarda a la plaça del Mercadal, els reusencs estaran acompanyats dels Castellers de Vilafranca, que podrien estrenar la gamma extra aquesta temporada i els Castellers de la Vila de Gràcia. Tot plegat acabarà amb un concert a la plaça de la Llibertat.

Paraules clau:

Notícies relacionades