Back to top

Els Xiquets de Reus carreguen el 2de8 amb folre a Valls

Una rebrincada als pisos superiors tot just després de l’aleta ha fet que el castell acabés cedint.

Sensació agredolça dels Xiquets de Reus en la seva cita habitual al mes de maig a la plaça de l’Oli de Valls. En la diada de Sant Isidre i acompanyats de la Colla Vella dels Xiquets de Valls, els Xiquets de Tarragona i els Castellers de Lleida, els de la camisa marró avellana han fet una nova passa endavant en una temporada en la qual els reusencs s’estan trobant molt còmodes i amb molta confiança, però aquest dissabte no han pogut completar l’objectiu del dia: el primer 2de8 amb folre de l’any.

A la primera ronda, els Xiquets han descarregat un molt bon 4de8, tot just el segon de l’any, però presentant molt bona factura. A la segona ronda, els reusencs han atacat el 2de8 amb folre, que ja feia setmanes que es treballava amb intensitat al local del carrer Rosich. El castell folrat ha pujat molt bé fins a la carregada, però una rebrincada als pisos superiors tot just després de l’aleta ha fet que el castell acabés cedint.

Després de l’ensopegada, que no ha hagut de lamentar lesionats de rellevància, els reusencs s’han refet amb el 4de7 amb el pilar. Han tancat la seva visita a la capital de l’Alt Camp amb un pilar de 5 i 3 pilars de 4.

La setmana vinent, dissabte a la tarda, cita a Reus, a la Diada del Pallol. Serà a la plaça d’Evarist Fàbregas a partir de les sis de la tarda i acompanyats dels Xiquets de Tarragona i la Colla Vella dels Xiquets de Valls.

Paraules clau:

Notícies relacionades