Back to top

Els Xiquets de Reus enceten la temporada de la "normalització pandèmica"

Bones sensacions dels Xiquets de Reus en la primera actuació, que han portat a plaça el 3 i 4 de 7 i el 4 de 6 amb el pilar. En la diada els han acompanyat els Xiquets del Serrallo

Al final el temps ha respectat el gruix de la diada castellera, i els Xiquets de Reus han pogut completar un 3 de 7 en primera ronda, un 4 de 7 en segona ronda, i un 4 de 6 amb el pilar per tancar l'actuació, a més d'un pilar de 5 i 3 pilars de 4 de comiat.

Bones sensacions pels de la camisa avellana

Satisfacció pels Xiquets de Reus, que en aquesta primera actuació de la temporada han assolit els objectius que s'havien proposat. Una estrena a plaça que ha servit per rodar la canalla i donar confiança als castellers, després de dos anys de molts entrebancs per la pandèmia. A més, segons els dirigents de la colla, en aquesta actuació s'hi han aplegat unes 130 persones, una xifra que els dona esperança ja que havien començat els assajos amb pocs castellers. Ara, segons explica Joan Ferran, cocap de colla dels Xiquets, estan treballant per continuar creixent en nombre de persones.

Els Xiquets del Serrallo pateixen més

Els Xiquets del Serrallo, la colla de Tarragona que ha estat convidada en la diada de la Farinera, ha tingut més dificultats per aconseguir els castells que portava en cartera. Si bé ha aconseguit un 3 de 6 i un 3 de 6 amb el pilar, en tercera ronda s'ha encallat, i després de dos intents de 4 de 6 amb el pilar, ha optat pel 4 de 6. Al final la pluja ha fet acte de presència, i s'han hagut d'afanyar a fer els pilars de comiat.

Paraules clau:

Notícies relacionades