Back to top

Els Xiquets de Reus estrenen el 2de8f a la Diada del Pallol

Bona Diada del Pallol pels Xiquets de Reus, que han aconseguit el primer 2de8 amb folre de la temporada. Han completat l'actuació amb un 3 i un 4de8.
primer 2de8 amb folre de la temporada dels Xiquets de Reus al Pallol

Els darrers assajos dels de la camisa avellana ja feien preveure una bona actuació per la Diada del Pallol, i així ha estat. Han estrenat el 2de8 amb folre, i ho han fet amb solvència a la segona ronda.

En primera ronda els Xiquets havien carregat un 4de8 que han clavat a la pujada, però que ha tremolat lleugerament al baixar. I han tancat l'actuació amb un 3de8 que quan l'han començat a desmuntar ha patit una mica més del previst. A la ronda de pilars han fet dos pilars de 5 i 4 pilars de 4. Per tot plegat, una gran actuació que, si es reforça amb més gent als assajos, fa encarar les properes actuacions amb optimisme.

Els Xiquets de Reus han han estat els que han obert plaça, en una diada en què també ha comptat amb els Xiquets de Tarragona i amb la colla Vella dels Xiquets de Valls. Els de Tarragona han fet un 3 i un 4 de 8, i han acabat amb un 5 de 7 i pilars de comiat, mentre que la Vella de Valls han descarregat un 5de8, un 4de8 amb el pilar i un 2de8 amb folre. A la tanda de pilars ha fet un pilar de 6.

Paraules clau:

Notícies relacionades