Back to top

Els Xiquets de Reus ja han decidit si assistiran a les Decennals de Valls

Des de la colla castellera reconeixen que la decisió no ha estat fàcil

La Colla Castellera Xiquets de Reus ha comunicat que aquest any 2022 seran presents a les Festes Decennals de la Candela a Valls. Després de diferents reunions, valoracions i exposar-ho a l’assemblea de l’entitat, la colla ha decidit assistir a la Trobada Castellera de la capital de l’Alt Camp del pròxim 30 de gener.

Xiquets ha explicat  que la decisió no ha estat fàcil, però que  sempre s’ha tingut sobre la taula la possibilitat de ser-hi presents. Consideren que que com a entitat castellera de més de 40 anys de vida, la seva presència en aquesta trobada desenal no podia faltar. Reconeixen  que la situació de pandèmia els  va portar a plantejar la forma i la manera de ser partícips d’aquesta festa.

Pilars

Finalment, han  decidit que participaran de la cita aixecant pilars, ja que són les estructures que amb el temps d’assaig que a causa de les restriccions que han tingut recentment consideren  segures i viables. Volen  agrair a l’organització la seva invitació així com manifestar que seguiran treballant per una temporada castellera segura tant pel que fa a la pandèmia com de les construccions.

Paraules clau:

Notícies relacionades