Back to top

Els Xiquets de Reus tornen als assajos

Aquest divendres la colla ha tornat al local i amb la faixa posada i totes les mesures de seguretat pertinents han començat a treballar després de més d'un any i mig d'inactivitat obligada.

De mica en mica es van recuperant aquelles dinàmiques culturals que han quedat absolutament paralitzades per culpa de la pandèmia. Si la setmana passada veiem els gegants de Reus a La Palma, en el marc de la festivitat de Corpus, aquest divendres hem pogut veure el primer assaig dels Xiquets de Reus al local de la colla.

És cert que fa unes setmanes que havien tornat a retrobar-se, aprofitant que la canalla podia tornar a l'activitat, però encara no havien fet cap assaig com a colla. I després d'una setmana intensa, amb nervis i expectatives, el retorn al carrer del Rosich va ser tot un èxit.

Amb totes les mesures de seguretat i les mascaretes, es van començar a veure les primeres proves de pinya i de pilars. Tot plegat a tres setmanes de Sant Pere, quan el seguici festiu, i també els Xiquets, tenen una cita al parc de la Festa on es podrà veure una passada de tots els elements. No es descarta que s'hi pugui veure un pilar caminant.

Paraules clau:

Notícies relacionades