Back to top

Els Young Athletes clausuren el curs amb esport

Una quinzena de nens han acomiadat el curs escolar mitjançant l'esport. Es tracta dels alumnes de l'escola Alba i Font del Lleó de Reus, que a través del programa Special Olympics, han introduït l'activitat esportiva en el dia a dia dels més petits. Avui han demostrat que són capaços de fer davant de familiars i amics al Polilleuger Municipal Ciutat de Reus
Young Athletes

Setze joves d'entre dos i set anys s'han convertit aquest matí en petits medallistes després de complir exitosament una sèrie de proves esportives al Polilleuger Municipal Ciutat de Reus, en el marc de la iniciativa dels Special Olympics Young Athletes. Però els premis i diplomes no són els al·licients d'aquests alumnes, sinó demostrar de què són capaços davant de familiars i amics. Concretament, els més petits han de treballar la psicomotricitat amb activitats esportives específiques, que beneficien tant l'aspecte físic com el psíquic, tal com defensa la mestra de l'escola Alba Pilar Abelló.

El projecte Young Athletes s'inclou dins el programa dels Special Olympics i per primera vegada, Reus hi ha participat mitjançant dos centres d'educació especial, l'Escola Alba i Font del Lleó de Reus. La jornada esportiva del dia d'avui també ha servit per cloure el curs escolar. Després d'aquest primer contacte, els organitzadors auguren tornar a participar-hi l'any vinent.

Paraules clau:

Notícies relacionades