Back to top

"Emfamaltot" actua en benefici dels nens amb càncer

Ple absolut a la Sala Santa Llúcia per veure un muntatge de varietats del grup d'animació reusenc "EMFAMALTOT". És una companyia formada per una colla de jubilats que des dels seus inicis van voler unir espectacle amb solidaritat.
cobla

Actuacions musicals, cant en directe, escenes de ball... i tot plegat intercal·lat amb imatges antigues. Aquest espectacle, amenitzat per un membre de la companyia que fa de presentador, ha servit per recollir fons per l'Associació AFANOC que atén a les famílies amb infants que pateixen càncer. Tal com explica el director de la companyia "Emfamaltot", Juan Antón Royo, "tots som grans, tots tenim la vida feta ja, i el que volíem és fer alguna cosa que ens motivés més, no només, com en altres companyies de teatre que he estat, fer per fer, no, llavors vam decidir fer això, pels nens amb càncer, i portem ja quasi deu anys".

Tots els membres de la companyia tenen en comú que els agrada el món de l'espectacle i que volien tenir una motivació afegida, que el seu esforç fos útil per algun col·lectiu que ho necessités. Royo ha afegit que "i bé, a la gent el que fem li agrada. Som novells, o amateurs, com ho vulguis dir, i ho anem fent, i a la gent li encanta, perquè fem coses divertides, molta música, variació de coses... i això els encanta".

Si bé al principi les seves donacions eren bàsicament a nivell particular, ja fa anys que estan en combinació amb l'AFANOC i col·laboren amb el projecte de la Casa dels Xuklis.

Notícies relacionades