Back to top

Emma Vilarasau tanca el Prosceni Reddis Bartrina d'enguany

Aquesta segona edició ha comptat amb dues parts diferenciades; la primera "L'ofici en viu. Nous talents", conduït pel compositor Joan Magrané i aquesta darrera anomenada "Trajectòries, converses amb creadors".

El cicle Prosceni Reddis Bartrina ha finalitzat aquest dimecres amb una sessió dedicada a la interpretació. Amb el director de teatre Josep Maria Mestres i l'actriu Emma Vilarasau, s'ha posat el punt final a l'edició d'enguany d'aquesta iniciativa impulsada per la Fundació Privada Reddis i que té per objectiu apropar la creació cultural a la ciutadania.

Mestres ha estat l'encarregat de conduir la darrera trobada del cicle Prosceni Reddis Bartrina d'aquest any que ha comptat amb una de les actrius més destacades del panorama teatral nacional, Emma Vilarasau. L'actriu catalana, emocionada de tornar trepitjar l'escenari del Bartrina, ha fet una lectura interpretada d'un fragment de 'La Infanticida' de Víctor Català seguit d'una conversa on director i actriu han desvelat anècdotes i secrets dels processos de creació artística.

D'aquesta manera s'ha posat el punt final a la segona edició d'aquest cicle i que enguany ha comptat amb dues parts diferenciades; la primera "L'ofici en viu. Nous talents", conduït pel compositor Joan Magrané i aquesta darrera anomenada "Trajectòries, converses amb creadors", on són els protagonistes de la conversa qui escullen als seus conductors
 
L'objectiu és consolidar el certamen any rere any per al que el públic conegui com són els processos de creació cultural de la mà d'artistes professionals del territori.

 

Paraules clau:

Notícies relacionades