Back to top

Emoció en un matí de Festa Major com els d'abans

La plaça del Mercadal s'ha omplert de somriures amb les ballades dels diferents elements del seguici festiu.

Encara plens de felicitat i emoció per la nit de Completes, Reus s'ha despertat aquest dimecres 29 de juny, dia de Sant Pere, amb les matinades pels diversos barris de la ciutat. Després dels tradicionals esmorzars de forquilla, i del Toc de Festa des del campanar a les nou del matí, ha arribat l'hora de la cinquena tronada de la Festa Major i de l'actuació de lluïment dels grups festius de la ciutat. Més concretament, ha estat passades les onze del matí quan ha sortit el sol a la plaça del Mercadal, instants abans de l'inici de les ballades amb el ball de Pere Joan Barceló.

Petits i grans han gaudit, amb els ulls vidriosos i un somriure d'orella a orella, d'un matí de Festa Major que ha acabat amb la diada castellera dels Xiquets de Reus. Els de la camisa avellana han alçat un 2d7, un 5d7 i un 4d7 amb l'agulla, i han tancat l'actuació amb el tradicional pilar al balcó.

pilar

Segueix la Festa Major en directe, a Canal Reus

Des de Canal Reus, hem viscut aquest matí de Festa Major amb tots els nostres espectadors i espectadores, en un directe que s'ha allargat de les onze del matí, fins a passades les dues del migdia. Aquesta tarda, a partir de les 19:30/20:00 h tornarem a estar en directe per viure plegats la Professó de Sant Pere, l'última tronada, l'entrada del bust a la Prioral, la carretillada i l'encesa final dels elements de foc.

Paraules clau:

Notícies relacionades