Empat agredolç per continuar tercers

El Reus ha tingut el partit controlat davant del Noia (4-2), però en els darrers minuts els visitants han situat l'empat en el marcador (4-4).

El partit de la jornada entre el Reus i el Noia no ha decebut. El Palau d'Esports ha viscut un autèntic partidàs entre els dos principals equips que lluiten per la tercera plaça de l'OK Lliga. I l'exemple és que la primera diana ha arribat al cap de vint segons de duel. Jordi Bargalló amb un xut des de la distància que ha desviat Marc Julià ha superat Càndid Ballart (0-1).

El Reus ha buscat l'empat, i la igualada ha arribat des de la falta directa. Bargalló ha vist la blava i Marc Julià ha situat l'empat amb una bola aturada espectacular: finta de ganxo i contraganxo, aixeca i pica i gol (1-1). Poc després, Eloi Mitjans des del punt de penal ha tornat a avançar els de Sant Sadurní (1-2); i quan en faltaven sis pel descans, David Gelmà ha situat l'empat aprofitant una assistència magnífica de Checco Compagno (2-2).

El Reus marxa en el marcador

A la represa, ha continuat el partidàs, i els roigs-i-negres s'han pogut avançar en el marcador per partida doble. Compagno, que fins avui només havia marcat un gol a l'OK Lliga, ha aprofitat una gran jugada individual d'Aragonès per fer el tercer (3-2). I no només això, sinó que l'italià ha fet el quart després d'una bola al segon pal de Julià (4-2).

Entre el tercer i el quart del Reus, Mitjans ha pogut situar l'empat des del punt de penal, però Càndid Ballart ho ha evitat. El porter roig-i-negre no ha pogut fer res amb una diana en pròpia porteria de Joan Salvat (4-3). El Reus ha tingut el cinquè amb una pena màxima d'Aragonès, però Blai Roca ha encertat les intencions del 6 ganxet.

Empata el Noia

Ballart ha evitat l'empat dels visitants des del punt de penal, aturant el xut de Jordi Bargalló, però el mateix 9 del Noia ha agafat el refús i amb un aixeca i pica ha superat el porter roig-i-negre (4-4). Un Bargalló que ha estat protagonista en dues accions antiesportives cap a Compagno, a qui ha etzibat dos cops innecessaris dels quals els àrbitres només n'han penalitzat un.

Tot i que el Reus ha donat bones sensacions i ha tingut el partit controlat, no ha pogut sumar la victòria. Els roigs-i-negres, però, continuen tercers de l'OK Lliga empatats amb el Noia. Això sí, el Liceo s'escapa a sis punts. Aquest dijous segona jornada de la Lliga Europea a Portugal: Barcelos-Reus (a les 22:00 h hora local).