Empat agredolç del Reddis

El duel de la jornada de la Segona Catalana, que enfrontava el líder i el colíder, el Reddis i el Cambrils, va acabar amb repartiment de punts.

El Reddis-Cambrils va començar de la millor manera possible pels ganxets. El pitxitxi roig-i-negre Erik González va avançar els locals en una gran rematada de cap al minut 2 de partit. El gol del killer reusenc va ser el primer i únic de la primera part.

A la represa, el mateix Erik González va situar el 2 a 0 en el marcador. Era el minut 61 i el golejador va aprofitar un refús d'Edgar Serrano per ampliar les distàncies en l'electrònic de l'Estadi. El Cambrils Unió va reaccionar, i tres minuts després, Ikaro va fer el primer dels visitants.

Semblava que els tres punts es quedarien a la capital del Baix Camp, però en el darrer instant, Agüero va col·locar l'empat després d'executar una gran falta. Tot i el regust agredolç per rebre l'empat en l'últim segon, el Reddis marxa de vacances com a líder en solitari de la Segona Catalana.