Empat boig a la Torre Roja de Caldes

El Reus no ha pogut passar de l'empat en la seva visita a Caldes de Montbui, en un partit boig ple d'alternances en el marcador. Marc Julià i Joan Salvat amb un doblet cadascun han estat els golejadors roigs-i-negres.

El Reus ha necessitat poc més d'un minut per avançar-se en el marcador a la Torre Roja. Marc Julià amb un contraatac conduït per ell mateix ha superat Jordi Pons amb un potent xut des de fora de l'àrea (0-1). Instants més tard, Marc González ha situat l'empat després que Càndid Ballart aturés dues oportunitats clares dels locals (1-1). De fet, Ballart també ha aturat una directa de González. Marc Julià amb un ganxo i contraganxo ha avançat, de nou, els roigs-i-negres (1-2); i quan semblava que amb l'avantatge ganxet s'arribaria al descans, Xevi Gurri ha tornat a igualar el marcador amb un potent xut des del mig de la pista (2-2).

Es manté la dinàmica

Al segon temps el partit no ha canviat en excés, i ha continuat l'alternança en el marcador. Julià ha perdonat el tercer des de la directa, un tercer gol que ha arribat a través de Joan Salvat, que ha marcat amb un xut des del vèrtex de l'àrea (2-3). El Caldes, però, ha capgirat el duel: González i Gurri han posat per davant al Caldes (4-3). Quan faltaven dos minuts pel final, Salvat ha desviat una passada de Julià per situar el resultat definitiu (4-4).

Tot i l'empat, el Reus aconsegueix la tercera plaça de l'OK Lliga i farà bo el punt assolit al Vallès Oriental si suma els tres punts aquest diumenge contra el Noia. El duel contra els de Sant Sadurní es jugarà al Palau d'Esports i és clau en la lluita per la tercera posició de la classificació.